Kesäkausi on hiljaista aikaa kun melkein kaikki ovat lomalla, mutta jotain sentään voidaan tehdä. Varapiirikuvernööri Seppo ja vaimonsa Tarja olivat eilen illaksi kutsuneet meidät viehättävälle kesäpaikalleen Itä-Villinkiin, saareen, mutta vain kivenheiton päähän kaupungista. Pihviä ja muita herkkuja ulkotulella paistettuna ja rannassa nautittuna, päälle tulevan kauden tapahtumien ruodintaa, kokouspäivien suunnittelua ja kaikenlaisten lomakkeiden ja raporttien läpikäyntiä. Eipä tosiaan hullumpaa :-) Minkä takia meidän kokoukset aina muuten yleensä on jossain tylsässä neuvotteluhuoneessa?

Moni on jo kysellyt meiltä milloin tulemme mihinkin klubiin vierailulle. Eilen ei vielä tehty varsinaista listaa siitä kuka menee mihinkin, mutta listasimme aikoja jolloin vierailuja yleensä voi olla. Piirisihteerikkö Sanna tekee lähipäivinä ehdotuslistan ainakin pääosasta vierailuja. Eiköhän se viikon-parin sisään ole jo siinä kunnossa että sen voi laittaa jellona.infoon näkyvillekin.Malttia. Kyllä me tullaan. Kunhan nyt keretään.

Villingistä olisi mainio työmatka. Pasilan torni näkyy rantaan ja venematkaa mantereelle on vain vartin verran. Puolessa tunnissa olisi töissä. Vahinko kun tuollaisia lomamökkejä ei ole noin vain saatavilla... No, onni - ja mökki - yksillä, kesä kaikilla :-)