Terveisiä kuvernöörineuvoston kokouksesta. Kirjoittelen tätä pienellä kannettavalla koneella luokkahuoneessa Uudessakaupungissa. Meillä on menossa koko viikonlopun kestävä kuvernöörineuvoston syksyn ensimmäinen kokous, johon liittyy myös koulutusta. Kansainvälinen presidenttimme Ashok Mehta tuli myös tänne eilen illalla. Juuri hetki sitten päättyi meille järjestetty kyselytunti IP Mehtan kanssa.

Kysyin kansainväliseltä presidentiltä neuvoa siitä miten hän suosittelisi meidän viestivän tilannetta klubeille nyt kun meillä on menossa jo monen vuoden ajan suunniteltu Punainen Sulka -kampanjamme ja nyt sitten yhtäkkiä kansainvälinen hallitus lanseerasi koko maailmanlaajuisen Sight First II -kampanjan siten, että sen ajoitus menee osittain Punaisen Sulan kanssa päällekkäin.

IP Mehtan kommentti oli minusta hyvin järkevä. Hän kertoi että hänen periaatteensa on aina "think global, act local" - ajattele kansainvälisesti, toimi paikallisesti. Hän sanoi että jos hän olisi minun tilanteessani nyt, niin hän tekisi kaikkensa saadakseen nyt Punaisesta Sulasta suuren menestyksen. CSFII-kampanja voi hänen mielestään odottaa. Sight First on muutenkin suunniteltu kestämään vuoteen 2008 saakka, minkä lisäksi tulee myös olemaan mahdollista tehdä sen puitteissa maksusitoumuksia siten että todellinen varainkeruu kampanjaan voi jatkua aina vuoteen 2013 saakka. Näinollen ei ole mitään pakkoa tehdä kahta isoa asiaa yhtä aikaa ja on myöskin parempi suunnitella Sight First kunnolla. Suomessa siis Campaign Sight First on täysiillä päällä kaudella 2007-2008.

No, nyt kuuntelemaan tietoiskua CSFII-kampanjasta... Jatketaan hiukan myöhemmin.

Ilkka

PS: Käykääpäs joskus Uudessakaupungissa. Täällä on todella kaunista !