Arvoisat klubien presidentit ja sihteerit<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Kiitän teitä ahkerasta työstänne tämän kauden aikana. Olemme saaneet paljon aikaan ja onnistuneet Lions-työssämme. Siitä kiitokset teille.

 

Nyt olemme valmistautumassa seuraavaan kauteen 2006–2007. Te olette saaneet helmikuussa ohjeet uusien virkailijoiden ilmoittamisesta kansainväliseen ja kotimaiseen jäsenrekisteriin. Molemmat toimenpiteet voi tehdä ilman mitään paperisotaa internet-yhteyden avulla. Näin olette pääosin varmasti jo tehneetkin. Jotkut ovat tehneet päivitykset lomakkeiden avulla, mikä on edelleen mahdollista, mutta hankalampaa.

 

Kansainvälisen rekisterin määräaika on 15.5. ja kotimaisen 31.5. mennessä, kun päivitykset tehdään internetin avulla. 

 

Teidän on hyvä tarkistaa jäsenten tietojen oikeellisuus molemmissa rekistereissä. Ohjeet rekistereihin kirjoittautumisesta on piirimme kotisivulla kuukausi-ilmoituksen ohjeiden yhteydessä osoitteessa http://www.jellona.info

 

Rekisterien päivittäminen on tärkeää. Kun molemmat rekisterit ovat kunnossa, niistä voi tulostaa klubien jäsenluetteloita yms. On tärkeää, että rekistereissä ovat oikeat osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Tämä helpottaa yhteistyötämme.

 

Kansainvälinen Lions-liitto lähettää elokuussa käyttäjätunnuksen (= kansainvälinen jäsennumero) ja salasanan klubin presidentille, sihteerille ja rahastonhoitajalle. Näitä ei tule jos uusia virkailijailmoituksia ei ole tehty.

 

Kotimaiseen jäsenrekisteriin pitää klubin anoa sihteerille salasana ja käyttäjätunnus Suomen Lions-liitosta. Tästä on tullut myös ohjeet Suomen Lions-liiton helmikuun kirjeessä.

 

Kotimaisessa Lions-vuosikirjassa ei ole vääriä tietoja. Siellä on niitä tietoja, joita klubit ovat sinne ilmoittaneet. Tämän takia on tärkeää, että tiedot on korjattu ja uudet virkailijat ilmoitettu 31.5. mennessä. Kotimaisesta rekisteristä on hyvä tarkistaa sekä korjata myös perustajäsenten, ainaisjäsenten, Melvin Jones jäsenten, etuoikeutettujen jäsenten, Lions-ritarien ja tukijäsenten merkinnät.  

 

Muistakaa tehdä myös uusista virkailijoista muutosilmoitukset yhdistysrekisteriin.

 

Annan tarvittaessa neuvoja. Kiitän yhteistyöstä ja toivotan hyvää alkavaa kesää!

 

Seppo Haario

VDG