Hei ja terveisiä kesälaitumilta. On aika sanoa SUURI KIITOS kaikille päättyneestä kaudesta. Kausi meni hyvin ja toiminta on ollut aktiivista ja piristymään päin. Jäsenkuntamme lasku näyttää saavuttaneen taitoskohdan ja uusia jäseniä kuten myös uusia, innokkaita klubeja on aloittamassa. Tämä on hyvä perintö jättää seuraavalle kuvernöörille Sepolle. Esitän kaikille lämpimimmät kiitokseni ja toivotan parasta onnea ja ehtymätöntä tarmoa kuvernööri Sepolle ja puolisolleen Tarjalle.

Tämä blogipalsta jellona.vuodatus.net oli kokeilu aloittaessaan viime syksynä. Palaute näistä kirjoituksista on ollut paljon positiivisempaa kuin uskalsin kuvitellakaan ja blogin idea on toiminut hyvin. Valitettavasti vain oma työkuormitukseni kevään loppupuolella meni hiukan överiksi. Työpaikalla menossa olevan rakennemuutoksen johtaminen ja kuvernöörin kokousvelvollisuudet veivät kaiken kuviteltavissa olevan ajan ja luontainen laiskuuteni tuhosi lopun kirjoitusaktiviteetistani. Pahoittelut siitä, mutta uskon että tällaisenaankin tällä palstalla on ollut hyvä ja positiivinen vaikutus tiedonkulkuun. Palsta siirtyy nyt Sepon "omistukseen". Kiitos kaikille jotka olette näitä tarinoita lukeneet - niin asiaa kuin asiattomuuksiakin. Tulen varmaankin avaamaan itselleni uuden blogipalstan, jossa jatkan mielipidekirjoittelun sarjaa ja omista vaatimattomista lions-velvollisuuksistani kertomista. Kerron osoitteen täällä kunhan se selviää. Mutta tämä palsta siis siirtyy nyt seuraajalleni, joka jo muutenkin on ahkerasti kirjoitellut tänne. Seppo, ole hyvä.

Vielä haluan kuitenkin puuttua myös yhteen käytännön asiaan: Meidän piirimme melkein 70 klubipresidentistä (muista virkailijoista puhumattakaan) hyvin moni on päättyneen kauden aikana tehnyt erittäin ansiokasta työtä. Vapaaehtoistyössä ansioista ei voi maksaa palkkaa, mutta ainakin kaunis KIITOS lämmittää monen sydäntä. Yksi positiivinen ja konkreettinen tapa tämän kiitoksen ilmaisemiseen on hankkia ansioituneelle ansiomerkki, joka jää pysyväksi muistoksi ja tunnustukseksi hyvästä työstä. Piirikuvernööri Seppo voi klubien anomuksesta myöntää ansiotähti- ja piirikuvernöörin tunnustuspalkinto -nimisiä ansiomerkkejä. Niiden lisäksi on sitten olemassa myös kotimainen 100% presidentin ansiomerkki, jonka voi anoa liitolta. Sen saamiseksi klubin on täytettävä anomuskaavake ja lähetettävä se minulle (huom, siis EI Sepolle) siten että minä ehdin sen lähettää puollollani liitolle ennen 15.11.06. Myönnetyt merkit toimitetaan ensi keväänä ja voidaan luovuttaa piirin seuraavassa vuosikokouksessa.

Tuon 100% presidentin merkin saamiseksi tarvitaan siis anomuslomake. Ja sitä ei ole tuntunut löytyvän mistään. Sitä ei ole ollut minulla, ei netissä ja sitä ei kukaan muista nähneensä. Se on kuulemma julkaistu joskus taannoin jossain vanhassa The Lion -lehdessä, mutta vanhoja numeroita ei kukaan löydä mistään. Liittotoimistosta ruinaamalla sain kuitenkin tuosta mystisestä anomuspaperista lehdestä otetun valokopion ja änkesin sen oitis skanneriini ja siirsin syntyneen tiedoston omalle webbipalvelimelleni. Voilá ! Voitte siis nyt ladata anomuslomakkeen tästä, tulostaa, täyttää ja lähettää minulle.

HUOM: Riippuen käyttämästänne selainohjelmasta ja sen asetuksista, voi olla että yllä olevan linkin kautta löytyvä lomake tulostuu liian pienenä paperille ja siitä on vaikea saada selvää. Siinä tapauksessa - ja mikäli koneessanne on suhteellisen tuore Microsoftin PowerPoint-ohjelma - voitte kokeilla myös ladata saman anomuslomakkeen PowerPoint-muodossa tästä, se ainakin tulostuu A4-koossa ongelmitta.

Laittakaa ansiomerkkianomuksia tulemaan ! Hyvää kesän jatkoa ja intoa uuteen kauteen !!
Kesäterveisin

Ilkka, entinen piirikuvernööri