Ohessa kv. presidentin Ashok Mehtan kirje meille kaikille piirikuvernööreille. Kiitämme häntä kiitoksista ja välitetään varsinaiset kiitokset sinne minne ne kuuluvatkin eli klubeille. _Kiitos!_ Jatketaan tästä.

Ilkka

-----kv-pres-kirje-----

Kaakkois-Aasian tsunami aloitti ennennäkemättömän ja meitä kaikkia järkyttäneen sarjan luonnonkatastrofeja viimeisen 10 kuukauden ajalle, mutta nämä vaikeat ajat ovat myös tuoneet esiin parhaimpia puolia ihmisissä ja järjestössämme. Tällä hetkellä tuhannet lionit tuhoalueilla ovat omakätisesti mukana paikallisessa avustustyössä, ja lionit ympäri maailmaa ovat tehneet anteliaita lahjoituksia LCIF:n hätäapurahastoihin.
 
Lionien avulla tsunamin runtelemia kokonaisia kyliä ollaan nyt jälleenrakentamassa, Hurrikaani Katrinan ja Ritan uhrit saavat vaatteita ja apua jälleenrakennukseen ja Pakistanin maanjäristyksessä kärsineet ovat saaneet elintärkeitä tarvikkeita ja apua.
 
Lionien anteliaisuus, hyväsydämisyys sekä taito palvella ovat mykistäneet minut.  Toivon että jaat nämä tunteet sekä kiitollisuuteni klubiesi jäsenien kanssa.
 
Kunnioittavasti,
 
Dr. Ashok Mehta
Kansainvälinen presidentti