Tervehdys taas pitkästä aikaa ja hyvää joulun odotusaikaa. Pahoittelen että blogikirjoituksia on ehtinyt tehdä vain aika harvakseltaan, mutta kalenteri on tällä hetkellä aivan tolkuttomassa tilassa ja juoksemista on niin paljon ettei edes kaikkia sähköpostejakaan ehdi lukea. Mutta pois voihke ja valitus, pianhan on joulu... :-)

Itse asiassa kirjoitan kertoakseni ilouutisen että Punaisen Sulan yritystuotteiden ehkä tärkein osa, akryyliset kuutiot - tai siis hienosti sanottuna monitahokkaat - ovat saapuneet maahan itsenäisyyspäivänä. Ne toimitetaan nyt työkeskus Visuun pakkaamista varten ja klubit voivat saada niitä sieltä jo lähiaikoina. Kuljetuksia ja muuta logistiikkaa hoitaa PDG Reima Nyrhivaara, joten häneltä voi kysellä jos on kiire saada tavaroita.

Sulka-kampanjan taulut menivät myös niin vikkelästi kaupaksi että pienemmät taulut loppuivat jo. Suuren menekin innoittamana kampanjatyöryhmä on nyt päättänyt että kevään aikana tulee lisää pieniä tauluja, mutta aihe ei ole sama, vaan teetetään uusi kuva, joka sekin on nalle-aiheinen. Niitä on tulossa 300 kpl ja ne voivat hyvällä tuurilla olla saatavilla jo tammikuun puolen välin tienoilla.

Että silleen sulkahommista. Lisää sulka-tarinaa liiton webbisivuilla www.lions.fi sekä seuraavassa Lion-lehdessä. Nyt tontut joulujuoksuille... :-)

Ilkka