Alla oleva viesti tuli juuri entiseltä kansainväliseltä presidentiltä Tae Sup Leeltä, joka nyt johtaa säätiötämme LCIF:ää. Suomessahan tämä Campaign Sight First II alkaa vasta punaisen sulan jälkeen, siis aikaisintaan 2007 alusta.

Ilkka

------Tae Sup Leen kirje-----
Olette varmasti ilahtuneita kuullessanne, että SightFirst II-kampanja etenee hyvää vauhtia. Kampanja aloitettiin vain vähän yli kuusi kuukautta sitten kansainvälisessä vuosikongressissa Hongkongissa, mutta tässä lyhyessä ajassa lionit ympäri maailmaa ovat vastanneet innolla haasteeseen ja sitoutuneet työhön. 

Voin ilokseni ilmoittaa, että yli 7 000 lionjohtajaa on rekrytoitu kampanjaan. CSFII on saanut 31 suurlahjoitusta ja yli 600 klubia on hakenut malliklubiksi . Tähän päivään mennessä CSFII:een on kerätty yli US$11,9 miljoonaa, vaikka klubien intensiivinen varainkeruu on suunniteltu alkavaksi vasta 2006-2007 kaudella ja jatkuvan 2007-2008 kaudella.

US$150 miljoonan kampanja (haaste tavoitteena on US$200 miljoonaa) antaa lioneille mahdollisuuden jatkaa ja laajentaa tärkeää SightFirst –työtä, joka on estänyt vakavan näönmenetyksen 24 miljoonalta ihmiseltä ja palauttanut 4,6 miljoonan ihmisen näkökyvyn harmaakaihileikkauksen avulla. Kuten ehkä tiedätkin, lionien ensimmäiseen SightFirst –kampanjaan lahjoittamat varat ovat miltei ehtyneet, ja sokeus on yhä vakava uhka ennen kaikkea maailman väestön ikääntymisen ja kasvun seurauksena. Kampanjan menestys on hyvin tärkeää; ilman lioneja, miljoonat tulevat turhaan menettämään näkökykynsä.

Kampanjan lahjoittajien tunnustamisohjelman avulla lahjoittajia kohtaan osoitetaan kiitosta erilaisilla palkinnoilla. Helen Kellerin ”Näönritarit” antaa tunnustusta yksityishenkilöiden, järjestöjen, yritysten ja hallitusten lahjoituksista. ”Visionääriseura” antaa tunnustusta klubien lahjoituksista. LCIF alkaa pian jakamaan näitä tunnustuksia ansaitseville lahjoittajille.

 

Pyydämme tukeanne kampanjalle. Miljoonien näkökyky riippuu siitä. Lionit ovat aina tarttuneet suuriin haasteisiin ja saavuttaneet tuloksia. Nopea edistymisemme jo kampanjan alkuvaiheessa antaa toivoa ja uskoa valtavalle menestykselle.

Lionterveisin,

Dr. Tae-Sup Lee

SightFirst II –kampanjan johtaja