Kiitän edellisen kauden piirukuvernööriä Ilkka Siissaloa ja hänen puolisoaan Sannaa heidän piirimme hyväksi tekemästään työstä. Samalla kiitän kaikkia lioneja teidän aikaansaavasta ja hyvästä toiminnastanne viime kaudella.  Tästä on helppo jatkaa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jimmy Ross

Kansainväliseksi presidentiksi valittu teksasilainen Jimmy Ross painottaa klubien toiminnan tärkeyttä Lions-työssä. Hän lähtee siitä, että perustyö tehdään klubitasolla. Tähän mielipiteeseen on helppo yhtyä. Jimmy Rossin teema on "we serve".

 

Oma teemani

Oma teemani on "yhdessä enemmän".  Yhteisistä tilaisuuksista saa uusia ideoita. Klubien välistä yhteistyötä kaivataan. Myös klubien sisällä kaivataan tiiviimpää yhteistyötä.

Tämä on käynyt selvästi ilmi mm. viime kaudella pidetyssä piirissämme pidetyssä "Kasvu-seminaarissa".

 

Toimintakausi alkanut

Kansainvälinen nuorisovaihtoleiri alkoi sunnuntaina 30.7.  Siikarannassa.  Leiriin osallistuu 35 nuorta.  Parhaat kiitokseni tästä Erkki Pulkille, Timo Holttiselle ja hänen työryhmälleen sekä nuorten isäntäperheille.

 

Klubin sähköpostiosoite

Pyydän klubeja päivittämään kotimaiseen jäsenrekisteriin alias-sähköpostiosoitteeksi presidentin sähköpostiosoitteen tai sihteerin osoitteen, jos presidentillä ei ole sähköpostiosoitetta. Tällä osoitteella tullaan lähettämään piirihallituksen sähköpostia klubeille.

 

Tarkistustoimenpiteet

Pyydän klubeja tarkistamaan, että klubivirkailijanne ja jäsenenne on päivitetty oikein kansainväliseen ja kotimaiseen jäsenrekisteriin. Ohjeet löytyvät piirimme kotisivulta kohdasta: Kuukausi-ilmoitusten ohjeet / Månatlig anmälan på svenska (rtf)

 

Kuukausi-ilmoitus

Kansainvälisestä päämajasta klubeille tulleen ohjeen mukaan kuukausi-ilmoitusta ei tarvitse tehdä kansainväliseen jäsenrekisteriin, jos jäsentiedoissa ei ole tapahtunut muutoksia.

 

Suosittelen kuitenkin ilmoitusta myös tästä asiasta kuukausittain internet-yhteyden avulla painikkeella "ei aktiviteetteja". Tällöin klubin kuukausi-ilmoitus rekisteröidään tilastoihin, joita päämaja seuraa. Saamani tilaston mukaan neljän klubin viimeinen ilmoitus on viime kauden vuodelta 2005 ja kolme klubia ei ole tehnyt viime kaudella yhtään ilmoitusta kansainväliseen rekisteriin.   

 

Velat

Saamani raportin mukaan muutama klubi on velkaa kansainväliseen päämajaan. Pyydän klubeja maksamaan maksunsa.

 

 

TOIVOTAN KAIKILLE HYVÄÄ LOPPUKESÄÄ JA UUSIA VOIMIA YHTEISTYÖHÖMME!