Moni on leijonamaisen kumeasti muristen todennut, että Lions-liitto siirsi koko www.lions.fi -palvelun uudelle koneelle jo ainakin 3 viikkoa sitten ja siirrossa meni rikki klubien webmastereiden mahdollisuus korjata ja täydentää omia sivujaan ja homma oli rikki siitä asti. Juttelin asiasta liittotoimiston edustajan kanssa eilen. Harmia on ollut, mutta hyvä uutinen on että palvelu toimii nyt. Kaikkien klubien kaikkien webmastereitten on kuitenkin haettava uudestaan itselleen käyttäjätunnusta. Harmillista ja työllistävää, mutta toisaalta hyödyllistä, sillä kone oli ollut eri muodoissaan käytössä jo kohta 10 vuotta eikä vanhoja tunnuksia oltu siivottu. Tämä on nyt ainoa tapa varmistaa että tunnukset menevät todellisille tarvitsijoille ja toisaalta että heidän puhelinnumeronsa ja muut tietonsa ovat tiedossa ja oikein.

Eli: jos ylläpidät klubisi sivuja lions.fi -koneessa etkä pääse sisään sivuja päivittämään, niin menepä liiton sivuille, ota ja täytä sieltä tunnuksen anomuslomake ja lähetä se liittotoimistoon. Ohje on samassa paikassa kuin lomakekin. Mene www.lions.fi, klikkaa "suomi" ja "jäsenalue" ja "webmaster-lomake". Mutta hei - jos sinulla ei ole kamala kiire niin ÄLÄ tee tuota nyt heti. Suomessa on 900-jotakin klubia ja jos jokainen pyytää uutta tunnusta samaan aikaan niin Susannaparka liittotoimistossa hautautuu hakemuspaperikasaan eikä kukaan saa ulos yhtään mitään. Take it easy, okay? Älkää rikkoko Susannaa. Me tarttetaan sitä vielä :-)

Ilkka

Ai niin, PS:
Leojen LeoNet, joka on ollut samassa palvelinkoneessa on vielä rikki. LCIn päämaja on kuitenkin tekemässä kokonaan uutta kansainvälistä leopalvelusivustoa ja vanha tuttu nimi ja osoite LeoNet ohjataan varmaan jatkossa sinne. Kärsivällisyyttä. Kyllä nämä selviää. Jossei tänään niin kohta.