Terveisiä lukemattomista klubikokouksista, liiton hallituksen kokouksesta, kuvernöörineuvoston kokouksesta, piirihallituksen kokouksesta, Espoon seudun PNAT-kokouksesta ja vaikka mistä muusta :-)
Kivoja kokouksia ja kivoja ihmisiä, vauhtia täynnä; tosin joskus tulee mieleen näitä elämän perimmäisiä kysymyksiä... niinkuin esimerkiksi "Koska nukutaan?".

Asiaa olisi taas vaikka kilometrin pitkään blogitarinaan, mutta laitetaan pääosat kuvernöörikirjeeseen, joka tulee pian (Juu, lupaan, lupaan.). Tässä kuitenkin yksi pikkuasia, josta oli eilen puhe Espoon PNATissa. Espoolaiset nimittäin kyselivät sitä että eikö Quest-koulutusta voi järjestää Espoossa niin että siitä ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa, kun kerran klubit, kaupunki ja tietyin varauksin myös Lions-liitto ovat verosta vapaita. Soitin liittoon pääsihteerille ja vastaus oli että voi, nimenomaan sillä kokouksessakin esitetyllä tavalla että liitto tekee laskun kaupungille ja klubi lahjoittaa rahaa kaupungille. Myös on mahdollista se, että liitto laskuttaa kaupunkia veroineen, mutta kaupunki anoo ALV:n takaisin. Eli asiasta pitäisi voida sopia kaupungin ja liiton kesken. Hommia Quest-neuvottelijoille.

Ilkka