Hei ja terveisiä liiton puheenjohtajalta Tapanilta. Tässä alla on Tapanin juuri lähettämä viesti koskien maailmanlaajuista ympäristöaiheista valokuvauskilpailua. Kilpailun Suomen tulokset ovat siis ratkenneet. Meidän piirimme ei nyt tällä kertaa sijoittunut, mutta sentään osallistuimme. Ja kuvien joukossa oli tosi hienoja. Kiitos siitä kaikille. Nyt kun aurinko paistaa ja hanget hohtavat, voisi varmaan itse asiassa lähteä kameran kanssa ulos ja alkaa valmistautua seuraavaan kisaan...

Toinen juttu: Muutamat klubit ovat kyselleet viime vuoden presidenteille anomiensa kunniamerkkien perään. Aiemmin en asiasta tiennyt, mutta nyt putkahti meikäläisen matalaan majaan liitosta pieni postikuori, jossa oli mahtava pino kultaa ja kunniaa sen ansainneille. Neuvottelen varapiirikuvernöörin ja lohkon puheenjohtajien kanssa kuinka saamme merkit parhaiten luovutettua saajille. Perästä kuuluu.

Ilkka

-----Liiton-pj:n-viesti-------

Kiitos aktiivisesta osallistumisesta lionien kansainväliseen valokuvauskilpailuun. Kuvat olivat korkealuokkaisia.

Lähetän tässä valokuvauskilpailun kotimaiset tulokset:

1. sija (osallistuu kansainväliseen kilpailuun LCI:n vuosikongressissa Bostonissa):

Matti Hulkko, LC Pelkosenniemi, 107-L, "Suvannon peräpohjalaiskylä"

2. sija:

Rikhard Karhunen, LC Lahti/Mukkula, 107-C, "Ne tulivat jälleen..." (Laulujoutsenet)

3. sija:

Lasse Puoskari, LC Nurmo, 107-F, "Lumista ruskaa"

Voittajakuva oli otettu perinteisellä kameralla. Se on lähetetty kansainväliseen päämajaan ja se osallistuu maailmanlaajuiseen kilpailuun. Sääntöjen mukaan jokainen MD voi osallistua vain yhdellä kuvalla.

Suurin osa kuvista oli digitaalisia. Filmikameralla otetut kuvat voidaan voittajakuvaa lukuun ottamatta palauttaa takaisin piireihin.

Kotimainen palkitseminen tapahtuu piirikohtaisesti. Voittajakuvia julkaistaan mahdollisuuksien mukaan.