<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Vuosi 2007 alkoi pääosassa Suomen Lions-piirejä yhdistetyllä kampanja Sight First II avajaistilaisuudella ja Melvin Jones lounaalla. Meillä oli tätä ennen perinteinen yhteinen B- ja N- piirien seppeleiden lasku Hietaniemen sankarihautausmaalla.

 

Tänä vuonna haluttiin B- ja N-piirien tilaisuudet pitää erillään mahdollisen suuren osallistujamäärän vuoksi. Piirimme tilaisuus pidettiin Espoossa Hotelli Kuninkaantiessä.  Tilaisuudessa jaettiin yksi uusi Melvin Jones jäsenyys ja kolme jäsentä sai timantin lisää.  Tilaisuuteemme osallistui 80 henkeä, joista 30 oli Melvin Jones jäseniä.  Tilaisuus oli lämminhenkinen ja PID <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Erkki Laine piti juhlapuheen. Klubien läsnäoloprosentin voitti LC Helsinki/Worldwide ja sai siitä asianmukaisen palkinnon.  

 

N-piirin tilaisuuteen osallistui 150 henkeä. Ensi vuonna joudumme ehkä katsomaan yhteistä uutta paikka tilaisuutta varten, mistä löydämme tilat 250–300 hengelle. 

 

B-, C- ja N-piirien yhteistyö alkanut  

 

Olemme aloittaneet B-, C- ja N-piirien yhteiset koordinaationeuvottelut yhteistoiminnasta. Niitä on pidetty 1.12. 2006 ja 17.1.2007. Kokouksissa on keskusteltu kaikesta mahdollisesta yhteistoiminnasta. Yhtenä konkreettisena esimerkkinä on lauantaina 10.3.2007 klo 10.00–16.00 pidettävä piirien B, C, ja N puolisoille tarkoitettu kirjallisuusseminaari Helsingin Pasilan kirjastossa. Tilaisuus on maksuton. 

 

Professori Jukka Sarjala alustaa aiheesta "Kotikirjastot; mitä ja miksi". Päivän aikana arvostellaan seminaariin liittyvään kirjoituskilpailuun osallistuneet kirjoitelmat ja annetaan palautetta niistä. Arvostelijana toimii eläkkeellä oleva äidinkielen opettaja, Lady Leena Rantakari. Lisäksi kuulemme lyhyesti Sight First II –kampanjasta.

 

Ohjeet kirjoituskilpailusta on annettu klubeille erikseen sähköpostina ja ne ovat kotisivullamme www.jellona.info.

 

Terveisin

Seppo ja Tarja Haario