Kävin viime viikolla tutustumassa LC Helsinki/Cityn organisoimaan taidenäyttelyyn "Nauti Naivisteita". Näyttely on samalla LC Helsinki/Cityn 50-vuotisjuhlanäyttely. Klubihan täyttää 50 vuotta 18.11.2005. Näyttelyn suojelijana on kaupunginjohtaja Jussi Pajunen.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Näyttely on keskellä Helsinkiä Sokoksen tavarataloa vastapäätä osoitteessa Kaivokatu <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />12 A. Esillä on naivistisia taiteilijoiden Mia Bergqvist, Tatiana Elonek,  Anna-Liisa Hakkarainen, Olavi Hurmerinta, Reijo Kivijärvi, Markku Kosonen, Pirkko Lepistö, Lea Pihkala, Anja Santala, Beryl Cook, Annukka Grönlund, Dora Holzhandler, Martti Innanen, Lena Koski, Martti Lehto, Aune Paulin ja Ivan Rabuzin maalauksia.

 

Toisessa kabinetissa on kuuluisien pilapiirtäjien Olavi Hurmerinta, Henrik Karlsson, Timo Mikama, Timo Mäkelä, Terho Ovaska, Poonah, Raimo Riihimäki, Kaarlo Rissanen, Kari Suomalainen, Jouko Innanen ja Jarmo Koivunen (Kätsy) pilapiirroksia.

 

Näyttelyn aukioloajat ovat 15.9. - 16.10.2005 tiistaista perjantaihin klo 11.00 - 17.00 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12.00 - 16.00. Näyttelyn tukijoita ovat Suomen Gallupin säätiö ja Sponda oyj. Näyttelyn tuotto käytetään veteraanien, lastenpsykiatrian ja huumekoiratyön hyväksi. Lippujen hinnat ovat 5/3 €.

 

Onnittelut  LC Helsinki/Citylle onnistuneesta näyttelystä. Käykää katsomassa ja nauttikaa naivisteista City-näyttelyssä!

 

Seppo