Hei taas... Tällä kertaa on syntynyt väärinymmärrystä Suomi Johtoon -kampanjan tukimaksuista, eli siis kampanjasta suomalaisen Harri Ala-Kuljun saamiseksi kansainvälisen Lions-liiton presidentin virkaan, josta on lasku ja kirjekin lähetetty klubeille. Minäkin olin onnistunut kuitenkin ymmärtämään asian väärin. Minä - ja ilmeisesti aika moni muu myös - olimme ymmärtäneet, että tässä laskutetaan 5 euroa per jäsen per vuosi. Kysymyksessä on kuitenkin vain 5 euroa per jäsen per KOLME vuotta ja senkin saa vielä maksaa useampana osana jos haluaa (kun muistaa vaan käyttää samaa viitenumeroa). Lähetetyssä laskulomakkeessa oli eräpäivä, mutta lähetekirjeessä sanotaan ettei siitä eräpäivästä ole pakko välittää. Päivämäärä johtuu vain siitä ettei liiton talousjärjestelmästä muunlaisia laskuja saa ulos.

Sanotaan nyt varmuuden vuoksi vielä sekin että koko maksu on siis vapaaehtoinen eikä pakko maksaa. Mutta tottahan me sentään haluamme suomalaisen johtoon, joten maksetaan pois. Ei tuota kalliinakaan voi pitää.

Niin ja vielä varmuudeksi se, että tämä siis HALLINTOrahoista. OK?

No niin... Nyt kun tämä on sanottu niin että jopa itsekin ymmärsin, niin ei kai enää kukaan muukaan onnistu ymmärtämään tätä väärin. Eihän??

Ilkka