Röda Fjädern och Leijona-info<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Röda Fjäderns insamling har kommit bra i gång och resultat har nåtts.För klubbarnas del slutar huvudincidenten 7.10. Lycka och framgång fortsättningsvis !

 

I samband med försäljningen av Röda Fjäderns produkter skulle det vara bra att dela åt köparna en kort information, där man presenterar Lions-aktiviteten och sin egen klubb. På detta sätt får vi samtidigt god publicitet åt Lions-aktiviteten.

 

Alias

 

Vad förstås med Finlands Lions-förbunds medlemsregisters alias ? Det är e-mail adressen som uppdaterats till det inhemska medlemsregistret. Dit har traditionellt uppdaterats presidentens e-mail adress. Av dem är många inte mera i kraft eller de har aldrig uppdaterats. Vår e-mail post går alltså inte till rätta personer.

 

Informationens gång måste funktionera. Vi kommer inte mera att sända brev till klubbarna, utan kommunikationen är elektrisk. Vi är ledsna för de tidigare bristfälliga instruktionerna. Vårt önskemål är nu att ni omedelbart uppdaterar till Finlands Lions-förbunds medlemsregister både presidentens alias adress samt bekräftar den med sekreterarens eller någon annans e-mail adress. På detta sätt får vi informationen säkert fram. Om ni har frågor, ta kontakt med <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Kari Eväsoja ; LC Helsinki / Malminkartano 040 - 5487594, [email protected] .

 

Här är ett exempel för uppdatering. Den kommer till momentet telefon

 

Puhelin

Tyyppi            Arvo                                        Selite

EMAIL            matti,meikälä[email protected]    helsinki.malminkartano

EMAIL            [email protected]          helsinki.malminkartano

ALIAS             [email protected]

 

I samband med uppdatering av nya tjänstemäns uppgifter på våren måste man i fortsättningen även uppdatera de nya alias adresserna. På detta sätt går informationen säkert fram till de nys tjänstemännen i klubben redan på sommaren.

 

Jellona.info

 

Studera våra  hemsidor Jellona.info. Där finns mycket aktuell information och vi vill utveckla den med er hjälp.

 

En god början på hösten !

Seppo Haario