Klubeissa kurvailu sitten alkoi. Lähes joka ikinen ilta on nyt joku leijonatilaisuus, jollei klubivierailu niin sitten joku liittotason kokous. Lääkäri määräsikin mulle liikuntaa... ainakin auto saa sitä nyt ihan kiitettävästi. Kurvailussa on kuitenkin vaaransakin: torstai-iltana meinasin ihan väkisin päätyä ajamaan peurakolarin Kirkkonummella klubikokouksesta palatessani: elukka meni ehkä noin neljän metrin päästä ohi autosta. Onneksi ei ollut isompi.

Ensimmäisellä viikolla ennätin Pitäjänmäkeen, Espooseen ja Siuntioon. Kaikki kolme ovat olleet kivoja klubeja, niissä on hyvä henki ja jäsenillä hauskaa. Sekä Pitäjänmäki että Siuntio ovat suurella touhulla ja tohinalla valmistelemassa isoja aktiviteetteja. Hyvää ja tervettä toimintaa ja tällaisissa klubeissa on mukava käydä.

Perjantaina oli sitten vuorossa liiton kokous Helsingin Malmilla ja tätä kirjoitan nyt lauantaina Lempäälässä, jossa on koko maan tasoinen MERL-kokous: mietimme miten ja mistä saamme lisää jäseniä. Vauhtia riittää. Toivotaan samanlaista vauhdikasta lähtöä myös klubien syyskauteen.

Ilkka