Yhh. Lupaavasti alkanut klubikiertely tyssäsi sitten tällä viikolla kuin kanan - anteeksi kuvernöörin - lento. Iski nimittäin perinteinen kunnon kuumetauti eikä punkan pohjalta paljon tehnyt mieli lähteä hoipertelemaan ja tartuttamaan tautia klubista toiseen. Muutaman vierailun ajat siis muuttuivat myöhemmäksi siitä mitä jellona.infossa lukee. Ja lisää muutoksia ja täydennyksiä on tulossa, odotettavissa on jellona.infoon täydennetty vierailuohjelma (Juu, mä tiedän: piti olla jo. Muttakun tuli tauti... Juu. On se tekosyy. Tehdään. Kunhan keretään.:-)

Muistuttaisin vielä kaikkia pian tulossa olevasta koulutuksesta presidenteille, sihteereille, rahastonhoitajille ja nuorisovaihtoasiamiehille. Koulutuspäivä on 5.10. ja se on tarkoitettu KAIKILLE, siis KAIKKIEN klubien e.m. virkailijoille. Lisää tietoa ja ilmoittautumiset Timo Hyvöselle. Yhteystiedot löytyvät kirjasta Hki/Kannelmäen kohdalta sekä myös piirihallituksen yhteystiedoista kohdasta koulutus.

VDG Seppo on taas kerran tehnyt hyvää työtä ja laatinut uuden ohjeen näistä kuuluisista kuukausi-ilmoituksista, joista on paljon täälläkin kirjoitettu. On nimittäin osoittautunut että itse asia ei ole vaikea, mutta ohjeita on ollut monenlaisia ja -tasoisia ja välillä keskenään ristiriitaisia. Toivottavasti tämä selkeyttää asiaa. Ohje tulee oikoluvun jälkeen muutaman päivän päästä jellona.infoon.

Ei muuta kun seesteistä syyskuuta ja varokaa pöpöjä, ne on äkäisiä. Kokemusta on.

Ilkka