Kuukausi-ilmoitukset ovat herättäneet paljon keskustelua. Olen perehtynyt kansainvälisen järjestön uuteen suomenkieliseen jäsenrekisteriin ja sen käyttö ei vaikuta vaikealta. Tämän edellytyksenä on tietenkin toimiva käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus (=kansainvälinen jäsennumero) ja salasana saapuivat minulle ja ainakin LC Helsinki/Malminkartanon klubivirkailijoille päivämäärällä 8/4/2005. Tämä tarkoittanee 4.8.2005. Suomen Lions-liiton jäsenrekisterin ylläpito ei vaikuttanut myöskään kovin vaikealta.

Kuukausi-ilmoitus tarkoittaa nykyään sitä, että niitä ei lähetetä mihinkään, vaan muutostiedot päivitetään Suomen Lions-liiton ja kansainväliseen rekisteriin. Vaikka muutoksia ei olisikaan, kannattaa presidentin ja sihteerin tarkastaa, mikä on oman klubin tilanne kyseisissä rekistereissä ja tehdä tarvittavat muutokset. Jos kansainvälisessä rekisterissä on entisiä klubin jo jättäneitä jäseniä, niistä tulee myös jäsenmaksu. On parempi poistaa ne rekisteristä itse.    

Vaikka meillä on ylläpidettevänä vielä kaksi rekisteriä, niin työtaakka ei ole valtava. Ainoastaan tarkistus ja ylläpito. Klubiaktiviteeteistä voi lähettää Ilkalle ja minulle erillisen sähköpostin.

Hyvää syksyä!

Seppo