<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Punainen Sulka ja Leijona-info

Punaisen Sulan keräys on päässyt hyvään vauhtiin ja tuloksia on tullut. Klubien osaltahan päätapahtuma päättyy 7.10. Onnea ja menestystä edelleen!

 

Punaisen Sulan tuotteen myynnin yhteydessä olisi hyvä jakaa ostajalle lyhyt tiedote, missä esitellään Lions-toimintaa ja omaa klubia. Näin saamme samalla hyvää julkisuutta Lions-toiminnalle.

 

Alias

 

Mikä on Suomen Lions-liiton jäsenrekisterin alias? Se on kotimaiseen jäsenrekisteriin päivitetty klubin sähköpostiosoite. Sinne on perinteisesti päivitetty presidentin sähköpostiosoite. Niistä monet eivät ole enää voimassa tai niitä ei ole koskaan päivitetty. Sähköpostimme eivät siis mene oikeille henkilöille.  

 

Tiedon kulun on toimittava. Emme tule lähettämään enää kirjeitä klubeille, vaan viestintä on sähköistä. Olemme pahoillamme aikaisemmista puutteellisista ohjeista. Toiveemme on nyt, että päivitätte välittömästi Suomen Lions-liiton  jäsenrekisteriin alias osoitteeksi sekä presidentin että varmennukseksi myös sihteerin tai jonkun muun sähköpostiosoitteet. Näin tieto saadaan varmasti perille. Jos teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä Kari Eväsojaan (LC Helsinki/Malminkartano 040-5487594, [email protected]).

 

Tässä on vain esimerkki päivityksestä. Se tulee kohtaan puhelin

 

Puhelin

Tyyppi           Arvo                                                     Selite

EMAIL          matti,meikälä[email protected]              helsinki.malminkartano

EMAIL          [email protected]                    helsinki.malminkartano

ALIAS          [email protected]

 

Keväällä uusien virkailijatietojen päivityksen yhteydessä tulee siis jatkossa päivittää myös uudet alias osoitteet. Näin tieto kulkee varmasti uusille klubin virkailijoille jo kesällä.  

 

Jellona.info

Tutkikaa kotisivujamme Jellona.infoa. Siellä on paljon ajankohtaista tietoa ja haluamme kehittää sitä teidän avullanne.

 

Hyvää alkavaa syksyä!

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Seppo Haario