Lupailin tuossa taannoin, että jos kaksi tai useampi ihminen eri klubeista kysyy multa samaa asiaa niin laitan sitten sen vastauksen saman tien tännekin. - No, täältä pesee, här tvättas:

Ongelma: klubin tiedot LCI:n kansainvälisessä jäsenrekisterissä on päin sitä itseään eikä klubilla ole mitään havaintoa mitä asialle voisi tehdä.

Tässä sähköpostivastaukseni hetki sitten yhdelle klubille:

---------
Moro

Niistä kansainväliseen rekisteriin pääsemisistä: se pitäisi toimia niin että käyttäjätunnus on presidentin, sihteerin tai rahurin kv. jäsennumero (siis se noin 4 tai 5 numeroa, ei se pitkä litania, se pitkä on Suomen nro) ja salasana on kaikille sama. Kv. jäsennumeron näkee viimeisimmästä kansainvälisestä jäsenmaksulaskusta (joka nimen edessä oleva numero) joka on jollekulle tullut ja se salasana on sen saman lapun alalaidassa. Pressa ja sihteeri voi lukea ja päivittää tietokantaa, rahuri vain lukea.

Jossain on ollu ongelmaa kun kv. rekisterissä on iänkaiken vanhoja tietoja eikä enää tiedetä ketä systeemi luulee pressaksi jne: Silloin homman purkaminen lähtee siitä että kuka on se henkilö, jolle on tullut viimeeksi kirjepostitse kv. jäsenmaksulasku? Se tyyppi on silloin LCIn mielestä rahuri. Sitten jostain kv. laskusta katsoo hänen kv. numeron ja sillä ja laskussa olevalla salasanalla sisään. Sillä ei voi päivittää, mutta siellä näkee ketä luullaan pressaksi ja/tai sihteeriksi. Sitten vaan jomman kumman näistä kv. jäsennumerolla ja sillä samalla salasanalla sisään ja päivittämään.

En oo kokeillu, mut pitäis toimia (sanoo liittotoimiston Markus.)

Ilkka