Tuli katseltua päivän postit. Mukana oli iso kirje USA:sta ja sisällä Albert F. Brandelin mainos kun hän pyrkii kansainvälisen toisen varapresidentin virkaan. Ihan niin kuin meidän Harri. Istuttiin siinä keittiön pöydän ääressä kateellisina ja räknättiin kuinka monta pennosta on mahtanutkaan maksaa kun tekee itsestään esitteen 11 kielellä ja lähettää sen kaukaista Suomea myöten. Ja värillinen kansikin, -kele. Ja mikä pahinta, 11 kieltä, mut Suomi ei oo mukana! Ja että onks meillä millään varaa, mut kyllä pitäis. Grh.

No, sitten tuli parempi olo. Tuli nimittäin luettua se ruotsinkielinen osa. Ihan asiallinen muuten ja sama teksti kuin muillakin kielillä, muuten paitsi yksi luku. Tässä on tarkkana lainauksena koko kyseinen kappale kaikkine sinne upotettuine kommentteineen:

"Al är gift med dr. Maureen T. Murphy a medicine doctor with // I do not know the Swedish word for her specialty...//and she also tjänstgjorde som major i det amerikanska flygvapnet. Al och Maureen bor på Long Island, Melville, vars Lionk-(uusi rivi) lubb Maureen har varit president för"

Sit tuli hilpeys meidänkin matalaan majaan :-)  Ei se mitään se ilo kun toiselle kuoppaa kaivaa, mut aijai kun se on mukavaa kun joku muu mokaa... :-D

Lystiä viikonloppua...

Ilkka