Kuukausi-ilmoitus-sekaannus (by the way: huh, mikä sana!) sitten jatkuu. Kirjoitin tänne blogiin sekä myös kirjeeseen että LCIn USAn päämajan tietokantaan täytyy jättää joku jälki joka klubin olemassaolosta joka kuukausi ja että Suomen toimiston tietokantaan vain silloin kuin joku tieto muuttuu. No, muuten hyvä, mutta samaan aikaan LCIn päämaja onkin sitten lähettänyt kirjeen kaikille presidenteille ja rahastonhoitajille jonka mukaan LCI:nkään kantaan _ei_ tarvitse laittaa joka kuukausi mitään jos ei ole muutoksia. Unohtivat vaan kertoa meille kuvernööreille tällaisesta ja eihän niitä kirjeitä tietysti meille kannata lähettää, ehei... :-/

Minäpä sitten otin ja kysyin täältä Suomen pään toimistosta että miten tarina oikein menee. Tässä pääsihteerin vastaus:

"Tilanne on se, että sekä presidentti että rahastonhoitaja ovat saaneet päämajasta kirjeen, jossa sanotaan, että välttämättä tietoja ei tarvitse käydä joka kuukausi kuittaamassa, jos ei ole muutoksia. Siitä huolimatta näin aluksi klubien edustajat voisivat käydä päämajan rekisterissä kuukausittain, jotta he tottuvat rekisterin käyttöön.
Presidentille ja sihteerille tulleet tunnukset toimivat vain heidän jäsennumeroillaan. Rahastonhoitajalle on tullut tunnus, joka toimii vain rahastonhoitajan jäsennumerolla. Näin ollen klubeissa olevat tunnukset toimivat, mutta en ole varma, miten teillä kuvernööreillä olevan listan tunnukset toimivat.
Terveisin Markus, Suomen Lions-liitto r.y."

Elikkä PAKKO ei ole, mutta SUOSITELLAAN.- Juu, minäkin suosittelen, nimittäin selviteltyäni nyt kolmen klubin sotkuja, joissa kansainväliset jäsenmaksulaskut oli - ja on yhä - päin prinkkalaa sen takia kun ilmoituksia LCIn rekisteriin ei ole tehty tai ne ei ole menneet perille. Suosittelen tosiaan että laittakaa ne tiedot kuntoon. Jos ei muuta niin oman lompakkonne vuoksi.

Lisäsotkuna sopassa on sitten se, että LCI on lähettänyt toimimattomia käyttäjätunnus-salasana-pareja. Klubit ovat saaneet tai niiden olisi ainakin pitänyt saada salasanansa postitse, mutta kerroin kokouksessa viime maanantaina että minulla on myös lista, jossa on kaikkien klubien tunnukset ja salasanat.
Juu-u. Niin on lista, mutta ne salasanat ei sitten näköjään toimi. Hurraa.

Lisä-lisä-sotkuna on se, että LCIllä ei ole ainoastaan yksi vaan kaksi jäsenrekisteriä siellä. Uusi ja vanha. Nyt olisi tarkoitus käyttää ainoastaan uutta systeemiä, mutta siellä on siis vielä myöskin vanha järjestelmä, jossa on eri tunnukset ja salasanat. Jos sinne vanhaan onnistuu pääsemään ja laittaa sinne korjauksia tai muuta tietoa, niin se ei siirry uuteen eli nyt varsinaisesti käytössä olevaan systeemiin kuin aikaisintaan noin 2kk:n viiveellä. Tai sitten ei ikinä.

Käyttäkää siis vain uutta eli WMMR-järjestelmää tietojenne päivittämiseen.

Eläköön selvyys, hip hip ja hurraa. Montakohan vuotta tässä vielä menee ennen kuin meillä on sellainen _yksi_ systeemi jonka kaikki 27 000 jäsentä tajuaa ja jota osaa suuttumatta käyttää...? Vai oliko tämä liikaa pyydetty ??

Huokaus...

Ilkka