Päivän hyvä uutinen on, että klubivierailulista on saatu jellona.infoon näkyville. Asiassa oli hieman teknisiä ongelmia, mutta nyt pitäisi toimia. Tosin jouduin itsekin painamaan selaimen päivitysnappia, että sain sivun näkyviin - käynköhän jellona.infossa jo liian usein? ;-)

Huono uutinen on, että julkaistu klubivierailulista on jo tavallaan vanhentunut. Sen tiedot pitävät toki paikkansa, mutta klubeilta on tullut niin hyvin lisätietoja kokouspaikoista ja -ajoista, että listasta puuttuu monta mahdollista vierailua. Kunhan DG Ilkka saa saapuneet tiedot syötettyä tietokantaansa, lisään ne vierailulistaan. Elättelen toiveita, että seuraava, päivitetty versio vierailulistasta toteutuisi mahdollisimman vähin muutoksin. Olen vielä kovin idealisti...

Olen yllättynyt CS:n työmäärästä. Esimerkiksi Ilkan matkan aikana minulle suuntautui monta kysymystä, johon en osannut vastata, mutta yritin selvittää. Telepatiamme ei vielä täysin toimi Atlantin yli, koska sitä on (onneksi) jouduttu harjoittelemaan niin vähän pitkillä matkoilla. Yleensä osaan aika hyvin arvata Ilkan kannan erilaisiin asioihin, mutta nyt jouduin vain toteamaan, että ei minusta kuvernöörin sijaiseksi ole - edes Ilkan :-)

Työ on ollut kyllä ihan hauskaa ja palkitsevaa. Olen mm. aikatauluttanut, postittanut, tiedottanut, priorisoinut, kerännyt tietoa ja pitänyt yhteyttä. Ehkä hoidan osin sellaisiakin tehtäviä, jotka eivät jokaisen piirisihteerin velvollisuuksiin kuulu, mutta koen tärkeäksi kantaa omalta osaltani vastuuta siitä, että Ilkka on oikeassa paikassa suhtkoht oikeaan aikaan, mukanaan tarvittavat tiedot ja tavarat. Siksihän tähän työhön lopulta suostuin. Lisäksi mukana tekemällä pääsen näkemään miestäni huomattavasti enemmän! Sitä arvostan kovasti, vaikka tällä hetkellä 70% puheenaiheistamme tuntuu liittyvän tavalla tai toisella Lion-asioihin...

Eiköhän tilanne tästä tasaannu, kunhan kausi lähtee kunnolla käyntiin. Tuntuu ihan kivalta huomata, että minunkin panostani tarvitaan sen käynnistämiseen. Nyt menen syöttämään viimeiset piirihallituksen sähköpostialiakset liiton tietokantaan (kaikkien pitäisi toimia huomenna eli [email protected] jokaiselle PIHA:n jäsenelle) ja sitten jatkan piirihallituksen yhteystietolistan kimpussa.

Alkusyksyn raikkain terveisin
CS Sanna